Toestellen
07 augustus 2012 - Redactie MobileCowboys

HTC Proto: de toekomstige opvolger van de HTC One V

Volgens The Verge zal HTC in de tweede helft van dit jaar de HTC Proto op de markt brengen. Dit toestel, waarbij 'Proto' momenteel slechts een codenaam is, zou de opvolger moeten worden van de HTC One V. De HTC One V is de goedkopere versie van de HTC One X. Dit is vooral te zien aan de specificaties, die niet heel erg denderend zijn tegenwoordig. Met een beeldscherm van 3,7 inch en een single-core processor van 1 Ghz is de HTC One V enigszins aan de langzame kant. 

Met de Proto pakt HTC eigenlijk alleen het beeldscherm en de processor aan. Als de geruchten kloppen, krijgt de opvolger van de HTC One V een 4 inch WVGA SLCD beeldscherm en een 1 Ghz Qualcomm MSM8225 dual-core processor. Andere specificaties zouden gelijk moeten blijven. Ook de 'Proto' heeft een intern geheugen van 4 GB. Zelfs de 5 megapixels camera blijft hetzelfde. De samenwerking met Beats Audio is er nog steeds, want ook de 'Proto' heeft Beats Audio aan boord.

Er is nog niets bekend over dit toestel en wanneer deze uitgebracht zal worden. Vermoedelijk zal dit in het najaar zijn. Ook de prijs is uiteraard nog niet bekend.

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl