Nieuws
16 januari 2015 - Ron Smeets

HTC onthult de ideale smartphone in Barcelona? Persconferentie staat in het teken van Utopia

HTC houdt op zondagavond 1 maart in Barcelona, daags voor de start van het MWC, een persconferentie. De Taiwanese fabrikant zal daar een of meerdere smartphones gaan onthullen. De uitnodiging daarvoor viel zojuist in mijn mailbox.

De slogan van het event is 'Utopia in progress'. Dat zal zeker niets te maken hebben met die vreselijk domme reality serie van SBS6. Maar misschien is HTC van plan om in Barcelona de ideale smartphone te onthullen. Wie weet. Laten we hopen dat het toestel in ieder geval geen utopie wordt ;)

Uiteraard geeft de fabrikant daarover op dit moment nog geen informatie maar de kans is natuurlijk heel erg groot dat tijdens deze persconferentie de opvolger van de One (M8) het daglicht zal zien. De afgelopen maanden werd al volop gespeculeerd over diverse nieuwe HTC flagships zoals de One M9, maar ook de Hima bijvoorbeeld. Tijdens de CES bleef het bij HTC, op een nieuwe ultragoedkope Desire na, erg stil dus ze zullen in Barcelona waarschijnlijk flink gaan uitpakken, denk ik zo.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.