Geruchten
09 augustus 2012 - Ron Smeets

HTC One X II komt mogelijk deze herfst al

De HTC One X gaat ongetwijfeld een opvolger krijgen. Dat zal niemand echt verrassend vinden. Echter, als die 'One X II' (het zal toch niet de Two X worden ;-))) dit jaar nog in de winkels gaat verschijnen, dan is zou dat wel zeer opmerkelijk zijn. De One X is immers pas sinds eind maart te koop.

Toch wordt in geruchten (onbevestigde speculatie dus) nu geroepen dat de HTC One X II, codenaam Endeavour C2, vanaf oktober beschikbaar komt. In ieder geval in Engeland. 

De vraag is echter niet alleen of dit klopt maar ook in hoeverre de One X II, als hij dus al bestaat, gezien moet worden als een echte opvolger van de bestaande One X. Qua specs zou de opvolger van de One X namelijk niet veel verschillen ten opzichte van zijn 'voorganger'. Gesproken wordt over een 1.7 GHz quad core processor, HTC Watch 2 (film/video dienst), een betere accu en een nieuwe kleur. Dat lijkt meer op een upgrade dan een echte 'opvolger'. Enfin, we zullen het wel zien.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.