Geruchten
24 februari 2012 - Ron Smeets

HTC One X gespot

Enkele dagen geleden dook het gerucht op dat de eerste quad core smartphone van HTC de naam One X zal krijgen. Dat de Taiwanese fabrikant in Barcelona (op het MWC dus) met een quad core Android toestel zal komen lijkt een zekerheidje.

Nu is ook een, vermeende, afbeelding van de HTC One X gespot. Als die afbeelding de waarheid benadert dan krijgt de One X niet echt een spraakmakend nieuw (of vernieuwend) design. Ik kreeg in ieder geval een 'Sensation' gevoel bij het zien van dit plaatje.

De specs van de HTC One X die in het geruchtencircuit rondwaren: 4.7 inch HD display, Android 4.0 (ICS) met HTC Sense 4.0 en een quad core processor dus. We zullen het wel zien, zondag avond als HTC haar persconferentie houdt in de voormalige stierenvechters arena van Barcelona.

Via: PocketNow

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.