Toestellen
19 maart 2012 - Ron Smeets

HTC One X en One S worden goedkoper?

De HTC One X en One S zullen ergens in de maand April beschikbaar komen. Dat is althans wat de fabrikant in Barcelona liet weten. Daar werden ook de advies verkoopprijzen bekend gemaakt. De One X (foto) kost 699 Euro en de One S gaat straks voor 599 Euro over de toonbank.

Het Duitse Saturn heeft beide toestellen inmiddels op haar website staan en daar zijn leukere prijskaartjes aan gekoppeld; respectievelijk €599 (One X) en €499 (One S).

Nu is het natuurlijk niet vreemd dat de retailprijs van toestellen lager ligt dan de advies verkoopprijs, maar 100 Euro is wel een aanzienlijk verschil, toch? Laten we hopen dat de Nederlandse retailprijzen van deze twee HTC's daar niet al te ver (naar boven gerekend) vanaf zullen liggen. In de Nederlandse webshop van Saturn zijn beide toestellen in ieder geval nog niet terug te vinden. Enkele online retailers bieden de One X overigens wel al, als pre-order, aan voor bedragen die rond de 550 Euro schommelen. Dat klinkt nog mooier!

 Via: Saturn (One X), Saturn (One S)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.