Nieuws
30 mei 2012 - Ron Smeets

HTC One X en Evo 4G (LTE) mogen toch Amerika in

Zo'n twee weken geleden werd bekend dat de Amerikaanse Douane, als onderdeel van een onderzoek door de International Trade Commission (ITC) vanwege een eventuele inbraak op Apple patenten de invoer van enkele HTC toestellen, de One X en Evo 4G, tegenhield.

Vandaag hebben de ITC en de Amerikaanse Customs Office laten weten dat er geen definitief importverbod op deze HTC toestellen komt.

Goed nieuws voor Amerikanen die zitten te wachten op de One X en Evo 4G. Aangezien de Samsung Galaxy S III, een van de grootste concurrenten voor de One X, in de VS nog niet beschikbaar is dit natuurlijk ook heel goed nieuws voor de Taiwanese fabrikant. Die gaat nu met gezwinde spoed zorgen voor voldoende voorraad van beide toestellen in de Amerikaanse winkels.

Via: The Verge

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.