Geruchten
27 september 2012 - Ron Smeets

HTC One X+ duikt weer op

De HTC One X+ is al enkele keren in het geruchtencircuit te zien geweest. Gisteren dook via Twitter weer een nieuw kiekje van dit toestel op. Boven het scherm is duidelijk het logo van T-Mobile te zien. Volgens de bron zou het echter de Amerikaanse variant van de One X+ zijn.

Neemt niet weg dat de Taiwanese fabrikant, als de One X+ inderdaad onthuld gaat worden, het toestel waarschijnlijk ook wel bij ons in de winkels zal leggen.

In eerdere geruchten werd ook al driftig gespeculeerd over de specs: De HTC One X+ zou met name een ge-upgrade versie van de HTC One X moeten worden. Android 4.1 (Jelly Bean) met HTC Sense 4.5, een quad core Tegra 3 AP37 processor (1.6GHz), 1GB RAM, 32GB geheugen en mogelijk zelfs een 5 inch HD scherm. Dat laatste wordt afgeleid uit de afmetingen van het toestel: 124.36 x 69.9 x 9.3mm. De afbeelding van de One X+ die nu gelekt is:

Bron: Twitter

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.