Toestellen
07 juni 2013 - Redactie MobileCowboys

HTC One wint award op Computex Taipei 2013

HTC heeft tijdens Computex Taipei 2013 een 'Gold Medal' ontvangen voor design en innovatie. Deze prijs is de hoogste onderscheiding van alle Computex d & i awards en werd persoonlijk aan HTC uitgereikt door Ma Ying-jeou, de President van Taiwan. Deze prijs komt in navolging van de GSMA (Global System for Mobile Communications Association) Award voor ‘Best New Mobile Handset, Device or Tablet’.

Dit is het tweede goed nieuw bericht in een week voor de Taiwanese smartphone fabrikant, eerder werd al bekend dat de verkoopcijfers van de HTC One al een stijgende lijn laten zien nadat het bedrijf de afgelopen maanden niet uit een neergaande spiraal leek te komen.
HTC-One-official
De award ceremonie wordt georganiseerd door de Taiwan External Trade Development Council (TAITRA) in samenwerking met iF (International Forum Design). De jury moest dit jaar een keuze maken uit 254 productinzendingen. Zij waren van mening dat: “De HTC One-smartphone dankzij zijn extreem geraffineerde details het duidelijk wint van de smartphones die momenteel beschikbaar zijn in deze zeer competitieve productcategorie. Het is geweldig om de nieuwe HTC One vast te houden, deze te gebruiken en is absoluut de beste inzending van dit jaar.”

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl