Geruchten
07 augustus 2014 - Ron Smeets

HTC One W8 te zien op Telfort website

De geruchten dat HTC binnenkort een Windows Phone versie van de HTC One (M8) gaat presenteren worden steeds sterker. Nadat een afbeelding van het toestel al even opdook bij Verizon is het nu de beurt aan Telfort.

Op de website van de provider is het toestel te zien tussen een iPhone en een Samsung. Je moet wel goed kijken want erg groot is de afbeelding niet. Hieronder staat een ietwat opgeblazen versie ervan. Of hij inderdaad als One W8 door het leven zal gaan is natuurlijk nog niet bekend, maar het zou wel de meest logische naam zijn, toch?

HTC-One-W8-Telfort Telfort-Site-HTC-One-W8

Via, Telfort

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.