Toestellen
17 oktober 2012 - Ron Smeets

HTC One S Special Edition; wit en 64 GB geheugen

De HTC One S is alleen verkrijgbaar in een grijze, metalen, uitvoering of 'micro arc oxidized' zwart. De Taiwanese fabrikant heeft gisteren ook een witte variant van het toestel gepresenteerd. Behalve de kleur heeft dit model nog een aardige upgrade gekregen; 64 GB geheugen.

Het toestel is in Taiwan onthuld als de 'HTC One S Special Edition'. De overige specs zijn gelijk gebleven aan die van de bestaande One S modellen. Of deze versie van de One S ook naar Nederland komt is nog niet bekend. Vooralsnog wordt hij alleen in Taiwan verkocht.

Behalve de kleur en het grotere interne geheugen valt aan de achterzijde (tweede foto) ook op dat HTC de One S Special Edition, net als bij de One X+, de camera voorzien heeft van een rode rand. Bij de One X+ was dat om het toestel te kunnen onderscheiden van de standaard uitvoeringen. In het geval van de One S Special Edition is dat natuurlijk niet echt nodig, tenzij er ook nog een witte uitvoering van de 'gewone' One S op komst is, maar daarover is nog helemaal niets bekend.

HTC-One-S-SE-a HTC-One-S-SE-b HTC-One-S-SE-c

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.