Toestellen
26 april 2012 - Ron Smeets

HTC One S (al een tijdje?) in de winkels

Gisteravond ontving ik een SMS'je dat de HTC One S, de tweede van drie One Series toestellen die de Taiwanese fabrikant in Barcelona presenteerde, vanaf nu in de winkels ligt. Het berichtje was afkomstig van Coolblue.

Nu houd ik dit soort zaken niet altijd of iedere dag in de gaten maar na enig online zoekwerk kwam ik tot de ontdekking dat er, op dit moment in ieder geval, al meer (web)shops zijn die de One S leveren. 

Bij sommige shops is de status weliswaar nog 'pre-order' maar er zijn d'r ook een paar die melden 'vandaag bestellen, morgen in huis'. HTC Nederland, althans de PR woordvoerders, wisten nog van niets. Hoe dan ook, de One S is dus in ieder geval bij sommige shops al leverbaar. Nu nog hopen dat het exemplaren zijn die geen last (meer) hebben van de loslatende coating ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.