Toestellen
27 juli 2013 - Ron Smeets

HTC One Mini naast de HTC One (video)

Een dag of tien geleden introduceerde HTC de kleinere One Mini. Ik heb dat toestel inmiddels ook al in gebruik om te testen en moet zeggen dat mijn eerste indruk bepaald niet slecht is. Vooral de snelheid van de One Mini, die het 'moet doen' met een dual core processor en veel minder (1GB) RAM dan zijn 'grotere broer', valt in positieve zin op.

Uiterlijk is de One Mini ook op enkele punten gewijzigd. Zo 'grijpt' de kunstof behuizinf nu om het toestel heen daar waar bij de One een gepolijste metalen rand verwerkt is. Ook de volumeknoppen zijn anders vormgegeven.

De boys van PocketNow maakten al onderstaande videovergelijking van de twee HTC One's. Enjoy!

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.