Toestellen
18 juli 2013 - Redactie MobileCowboys

HTC One Mini aangekondigd vanaf september in de winkel

Zojuist heeft HTC officieel de kleine broer van de HTC One, de HTC One mini aangekondigd. Het 4.3 inch toestel heeft een 1.4GHz Snapdragon 400 dual-core, 1GB RAM, 16GB opslag een 1800 mAh en weegt 122 gram. Uiteraard draait de HTC One Mini met HTC Sense 5.

De HTC One mini heeft hetzelfde design als de HTC One maar dan kleiner. Verder is het toestel voorzien van HTC Blinkfeed, HTC Zoe en HTC BoomSound en uiteraard de HTC UltraPixel Camera. De UltraPixel Camera vangt 300 procent meer licht dan traditionele camerasensoren. HTC Zoe brengt speciale momenten tot leven in videofragmenten van drie seconden waarmee geavanceerde bewerkingen en creatieve flexibiliteit mogelijk worden. De HTC One mini heeft net als zijn grote broer twee stereo speakers aan de voorzijde, en de integratie met Beats Audio brengt het geluid naar een hoog niveau waardoor je profiteert van de beste geluidservaring op een mobiele telefoon. Ook HTC BlinkFeed is aanwezig op de HTC One mini, niet voor iedereen als positief ervaren maar HTC denkt er een unieke manier van persoonlijke, relevante informatie mee te kunnen brengen.
HTC%20One%20Mini
De HTC One mini is vanaf September beschikbaar in de kleuren Glacial Silver en Stealth Black en krijgt een adviesprijs van 449,00 euro. Later vandaag krijgen we de kans om het toestel nader te bekijken.

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl