Geruchten
01 maart 2015 - Ron Smeets

HTC One M9 samen met zijn twee voorgangers gefilmd Als je ze zo naast elkaar ziet zijn er maar weinige echte verschillen tussen de drie jaargangen

Over een paar uur zal HTC de One M9 officieel onthullen. De afgelopen dagen is al heel wat van het toestel op straat komen te liggen; foto's, video's, specs. Het lijkt er dus op dat de Taiwanese fabrikant vanmiddag niet meer veel te onthullen heeft.

Op de valreep dook onderstaande video ook nog op. Daarin is de One M9 te zien naast zijn twee voorgangers, de One M8 en de One M7. Uiterlijk lijken ze allemaal nogal op elkaar. Aan het eind van deze dag zal blijken of al deze geruchten klopten of dat HTC er in geslaagd is om, na de nep foto's van een maand of twee geleden, toch alles geheim te houden. Als je het mij vraagt dan lijkt die kans heel klein.

Tenzij strakst blijkt dat de heel even gespotte One M9 Plus ook bestaat. Dan hebben ze bij HTC dat in ieder geval wel grotendeels 'stil' kunnen houden. Enfin, geniet maar van onderstaande video ;)

http://youtu.be/fRnE6v4QBy4

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.