Geruchten
25 maart 2015 - Ron Smeets

HTC One M9 Plus zo ongeveer, half, bijna gefilmd Dummy van het toestel duikt op voor een videocamera

Dat HTC zou werken aan een 'Plus' (of '+') versie van de One M9 is een gerucht dat al vaker, al dan niet ondersteund met vermeende kiekjes van dat toestel, op dook.

Nu is ook een video online verschenen waarin de One M9 Plus te zien zou zijn... zo ongeveer... Het betreft namelijk een niet werkende dummy van het toestel. In het filmpje is ook weer de home button te zien die eerder al op dook. Hetzelfde geldt voor de duo camera aan de achterzijde. De cameraman legt tot slot nog even een meetlat langs het toestel om te bevestigen dat de One M9 Plus, zoals eerder al gemeld werd, een 5.2 inch scherm heeft en dus ietsje groter is dan zijn 'non Plus' broertje

De dummy ziet er redelijk echt uit, maar dat zegt natuurlijk nog maar weinig over de komst van de One M9 Plus. De geruchten stapelen zich wel op dus de kans wordt steeds groter; dat wel.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.