Toestellen
06 mei 2014 - Ron Smeets

HTC One (M8) vanaf 10 mei ook in het goud te koop

Dat er ook een gouden variant van de HTC One (M8) zou komen werd al aangekondigd toen het toestel in zilver en 'gunmetal grey' beschikbaar kam.

Vanaf 10 mei levert Vodafone in Nederland exclusief de HTC One (M8) in 'Amber Gold'. Begin juni kun je hem ook bij andere providers en winkels kopen. De advies verkoopprijs blijft met 699 Euro gelijk aan die van de andere uitvoeringen. Goed nieuws dus voor iedereen die een gouden One wil hebben maar geen 2000+ Euro te besteden heeft ;-) Enkele kiekjes van de One (M8) in Amber Gold.

HTC-One-M8-AmberGold-a HTC-One-M8-AmberGold-b

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.