Geruchten
07 mei 2014 - Ron Smeets

HTC One (M8) Prime wordt een phablet met betere specs

Bijna een week geleden werd het gerucht verspreid dat HTC, net als Samsung, zou werken aan een betere, of 'Prime', uitvoering van de One (M8).

In tegenstelling tot de Galaxy S5 Prime wordt de One (M8) Prime meer een phablet, net als de One Max van vorig jaar (foto). Maar behalve het grotere scherm nu dus ook met betere specs. Zo luiden de meest recente geruchten althans.

Het Japanse HTCSoku claimt al te weten welke specs de Taiwanese fabrikant zoal in de One (M8) Prime zal stoppen:
- Een 5.5 inch QHD (1440 x 2560) display
- 2.3 GHz quad core Snapdragon 805 processor mer 3GB RAM
- 18 megapixel HTC Duo camera
- USB 3.0

De specs van het scherm en de processor klinken redelijk geloofwaardig, maar die van de camera vind ik wat vreemd. Ach ja, geruchten he ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.