Geruchten
21 mei 2014 - Ron Smeets

HTC One (M8) Prime met grotere camera gespot

Net als Samsung (de Galaxy S5 Prime) is ook HTC al weken onderwerp van tientallen geruchten over een '(ver)beter(d)e' versie van de One (M8) met dezelfde 'Prime' toevoeging. In het geval van HTC wordt echter gespeculeerd over het feit dat het toestel niet alleen betere specs krigt, maar ook beduidend groter wordt en dus tot de phablet categorie zal toetreden.

Verder zou de duo camera voorzien worden van een 18 megapixel sensor in plaats van de 4.1 Ultrapixel die in de vorige modellen gebruikt werd. Welnu, van die 'grotere' camera schijnen afbeeldingen opgedoken te zijn.

Op die renders is duidelijk te zien dat de verhouding in grootte tussen de duo- en de primaire camera flnk verschilt ten opzichte van die van de One (M8). MInder fraai is het feit dat de camera uitsteekt. Nah ja, eerst maar eens afwachten of deze tekeningen inderdaad bij de nieuwe Prime versie van de One (M8) horen.

htc-one-m8-prime-cam-rumor HTC-One-M8-Prime-CamRumor-a

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.