Geruchten
01 mei 2014 - Ron Smeets

HTC One (M8) Mini wordt de HTC One Mini 2?

Daar gaan we weer ;-) Net als tijdens de geruchten rondom de nieuwe HTC One (M8) wordt nu ook alweer volop gespeculeerd over de naam van de compacte variant van dat toestel. De opvolger van de HTC One Mini dus.

Uit Oostenrijk komt het gerucht dat de nieuwe Mini de naam HTC One Mini 2 gaat krijgen. Eerder werden al HTC One M8 Mini en gewoon HTC M8 Mini als namen genoemd.

Net als bij de HTC One (M8), die op een gegeven moment als All New One door het geruchtenleven ging, zal de definitieve naam uiteindelijk wel hetzelfde worden als die van zijn grote broer; HTC One (M8) Mini dus. Daar zou ik mijn geld op inzetten, als ik dat zou willen doen.

HTC gaf bij de lancering van de One (M8) al aan bewust voor dezelfde naam gekozen te hebben en dat de (M8) toevoeging een tijdelijke oplossing is om verwarring in de winkels te voorkomen zolang de 'oude' One (M7) ook nog volop in de schappen ligt.

We zullen het wel zien. Eerst moet HTC de nieuwe Mini natuurlijk nog even officieel onthullen. Dan weten we direct de enig juiste nieuwe naam van het toestel.

Bron: Evleaks Oostenrijk, via Twitter

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.