Nieuws
10 april 2014 - Ron Smeets

HTC One (M8) lancering in Arnhem (video)

Afgelopen vrijdag organiseerde HTC een speciaal evenementje ter ere van de eerste dag dat de HTC One (M8) in de winkels lag. Maandag schreef ik hier al over.

Ik heb vrijdag echter ook een video gemaakt waarin onder andere enkele gelukkige kopers te zien zijn, hoe mijn toestel getattoeëerd werd en de leuke zilveren dames die HTC speciaal voor deze dag ingepakt had ;-) Gewoon een aardige video. Aanstaande vrijdag ben ik, met camera, in Rotterdam om te kijken wat Samsung zo allemaal in petto heeft ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.