Nieuws
26 oktober 2014 - Ron Smeets

HTC One (M8) krijgt EYE Experience en Android 4.4.4 update Nieuwe camera en selfie functies

HTC is in de Benelux gestart met het uitrollen van de EYE Experience update voor de One (M8). Gelijktijdig zal het toestel ook de de op één-na-laatste Android versie ontvangen, KitKat 4.4.4. Natuurlijk heb ik meteen mijn One (M8) even laten controleren op updates en inderdaad, die rolt op het moment dat ik dit schrijf binnen.

De complete update is ruim 250MB en het is dus zaak om die via WiFi te downloaden en installeren. De EYE Experience bevat vooral diverse nieuwe camera- en selfie features zoals Face Tracking tijdens videogesprekken en Photo Booth voor het automatisch maken van selfie collages.

Alle EYE features op een rij:

- Face Tracking: volg tot vier gezichten tegelijkertijd tijdens een videogesprek, zonder de focus te verliezen;
- Split Opname: neem tegelijkertijd de actie op met de hoofdcamera en je eigen emotie met de selfie-camera om alles vast te leggen;
- Face Fusion: gebruik twee foto’s om elkaars looks te mengen, zoals jouw selfie en die van een beroemdheid;
- Spraak Selfie: maak gemakkelijk een selfie door “Cheese” of “Actie” te zeggen;
- Live Make-up: maak je huid egaal voordat je een selfie maakt;
- Photo Booth: maak vier selfies achter elkaar en maak er automatisch één foto van.

Via: HTC Persbericht

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.