Toestellen
04 mei 2014 - Ron Smeets

HTC One (M8) in 24 karaat goud of platinum

HTC brengt binnen enkele weken de gouden variant van de One (M8) uit. Ik heb die versie, de behuizing dan, enkele weken geleden al gezien en ik moet zeggen dat HTC best een subtiel gouden kleurtje gekozen heeft. Nog een voordeel; de prijs is hetzelfde.

Voor de liefhebbers van 'ouderwetse' Bling is het goed om te weten dat je ook een echt, 24 karaats, gouden HTC One (M8) kunt kopen of laten maken. En mocht je goud niet mooi genoeg vinden, dan is platinum of rood goud ook een optie. Die luxe uitvoeringen zijn wel ietsje duurder dan de standaard modellen.

Bij Goldgenie vergulden ze smartphones, tientallen andere gadgets en nu dus ook de HTC One (M8). Wanneer je beurs het toelaat kun je kiezen voor 24 karaat goud (€ 2276), platinum (€2516) of rood goud (€ 2396). Het toestel zelf zit ook bij de prijs inbegrepen. 

http://www.youtube.com/watch?v=TOiTewrY2BY

HTC-One-M8-Goud HTC-One-M8-Platinum HTC-One-M8-RoseGoud

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.