Toestellen
03 november 2014 - Ron Smeets

HTC One (M8 Eye) blijft in Azië Wij krijgen alleen de Desire Eye

Eigenlijk is dit helemaal niet zo verrassend. Enkele weken geleden presenteerde HTC in Azië de Eye variant van de One (M8). Rond die tijd werd ook de Desire Eye onthuld. Deze laatste zal ook bij ons, en in grote delen van de rest van de wereld, in de winkels verschijnen. Dat gebeurt medio nobember om precies te zijn.

Vandaag werd bekend de Eye variant van de One (M8) niet naar Europa zal komen. HTC zet hier vol in op de Desire Eye en de onlangs met de Eye Experience update uitgeruste One (M8). Het enige verschil met de Aziatische One (M8 Eye) is het feit dat die voorzien is van een 13 megapixel versie van de duo camera.

Hoe dan ook, wij zullen dus moeten kiezen tussen de One (M8) met Eye update en de 4.1 megapixel Ultrapixel duo camera of, als je liever een 13 megapixel camera hebt (zowel voor- als achterop het toestel) de Desire Eye. Ik denk overigens niet dat er veel teleurgestelde HTC fans zijn nu bekend is dat de 13 megapixel duo camera en de One (M8 Eye) niet naar Europa komen, of wel?

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.