Geruchten
23 mei 2014 - Ron Smeets

HTC One M8 'Ace' met plastic behuizing gespot

De kans dat HTC een plastic variant van de One (M8) op de markt gaat brengen is een stuk groter geworden nu enkele foto's van dat toestel opgedoken zijn via het Chinese TENAA; de organisatie die toestellen certificeert voor de Chinese markt.

De plastic One M8St of 'Ace', zoals het toestel in de documentatie genoemd wordt ziet er bepaald niet high-end uit. Vooral de speaker 'roosters' aan de voorzijde vind ik erg lelijk. Bovendien zijn de specs ook niet hetzelfde. Zo heeft dit toestel een 4.7 inch scherm. Geen toestel die wij in Nederland zullen gaan zien, denk ik.

HTC-One-M8-St-Ace-Rumor-b HTC-One-M8-St-Ace-Rumor-b1

Bron (Japans)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.