Geruchten
31 december 2006 - Ron Smeets

HTC Omni krijgt een display van 8.9 cm!

Gisteren blogde ik al over de sloot aan toestellen die we, als we de Russissche geruchten mogen geloven, in 2007 van HTC mogen verwachten.

Een van die toestellen is de Windows Mobile Powered HTC Omni waarvan we eerder al een gerucht opdoken. Inmiddels zijn ook enkele andere specs bekend en daaronder is ook een VGA dispay (640x480) met een beelddiagonaal van maar liefst 3.6inch, of 8.9cm. Behalve het grote display mogen we ook 3G (HSDPA?) support en WiFi verwachten.

Helaas is er nog steeds geen foto van de Omni. . .Gerelateerde links:
Wordt 2007 het jaar van HTC?
Wordt de HTC Vox de GSM versie van de HTC Libra?
HTC Omni als opvolger voor de Universal
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.