Geruchten
12 september 2006 - Ron Smeets

HTC Omni als opvolger voor de Universal

HTC bereidt op dit moment de opvolger van de Universal voor, dat meldt Modaco. Bij ons is de Universal beter bekend als de MDA Pro van T-Mobile.

De opvolger, HTC Omni, worden en heeft, net als de Universal, een uitklap- en draaibaar display en een qwerty keyboard. Het toestel is iets compacter en heeft HSDPA aan boord. De intel processor van de Universal wordt waarschijnlijk vervangen door een van Samsung. Nog een opte die genoemd wordt is een VGA out aansluiting, voor het koppelen aan bijvoorbeeld een beamer.

Het is de bedoeling dat de HTC Omni, voorzien van Windows Mobile 5.0, ergens tussen december 2006 en maart 2007 uit gaat komen.Gerelateerde links:
Meer muziek in toekomstige HTC smartphones
HTC Artemis wordt T-Mobile's MDA Compact III
HTC Excalibur als O2 Xda Cosmo naar Duitsland
Foto's van de HTC Excalibur
HTC Hermes en Star Trek bij Vodafone
HTC TyTN wordt CHT 9000, China's eerste 3G phone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.