Geruchten
29 augustus 2011 - Ron Smeets

HTC Omega op Algerijnse veilingsite?

Later deze week onthuld HTC naar alle waarschijnlijkheid de Omega, een van de eerste Windows Phone 7 Mango toestellen.

Vlak voor het weekend dook al een gelekte persfoto op van wat de HTC Omega zou zijn, als de geruchten kloppen natuurlijk. In dat geval zou het toestel dat sinds dit weekend te koop aangeboden wordt op een Algerijnse veilingsite dus ook wel eens (prototype van) de HTC Omega kunnen zijn.

Enfin, tot de officiele aankondiging op 1 september zullen we nog even in het duister moeten tasten of dit echt de 'real deal' is. Nog enkele foto's van de Algerijnse bron:

HTC-Omega-Algerije-a HTC-Omega-Algerije-c

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.