Geruchten
19 mei 2011 - Ron Smeets

HTC Omega en Eternity met Windows Phone 7.5 op komst?

Officiele berichten zijn er nog niet, maar als de geruchten die de boys van WMPowerUser ter ore gekomen zijn kloppen dan zouden de HTC Omega en HTC Eternity wel eens de 'volgende' Windows Phone 7.5 toestellen van de Taiwanese fabrikant kunnen worden.

Afbeeldingen zijn er ook nog niet, maar de (onbevestigde) specs die genoemd worden zien er veelbelovend uit.

De HTC Eternity zou onder andere voorzien worden van een 4.7 (!) inch AMOLED display, een 8 megapixel camera met LED flitser en breedbeeld resolutie, DLNA support en een microHDMI uitgang. De HTC Omega zou een ietwat goedkoper model worden met een 3.8 inch SLCD display, een 8 megapixel camera met breedbeeld resolutie en een LED flitser en DLNA support. Beide toestellen zouden verder uitgerust worden met een 1.5GHz processor. Zoals gezegd, het zijn nog geruchten en we zullen dus op de eerste officiele berichten uit het HTC kamp moeten wachten voordat hierover meer duidelijkheid gegeven kan worden.

Deze geruchten stroken overigens wel met de eerdere uitspraken van Florian Seiche, de Duitse HTC baas, dat de Taiwanese fabrikant haar samenwerking met Windows Phone niet zal laten verloederen na het huwelijk tussen Microsoft en Nokia.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.