Toestellen
31 augustus 2007 - Ron Smeets

HTC Nike, aka TouchII verkrijgbaar. . . in Japan

Da’s nou jammer. HTC leek toch op weg om, zeker gezien de release van de laatste modellen zoals de Vox en de Touch, Europa bovenaan de lijst te zetten als het gaat om het uitbrengen van nieuwe Windows Mobile Smartphones.

Helaas heeft de Taiwanese toestelmaker in het geval van de Nike, die we al meerdere keren in het geruchtencircuit zijn tegengekomen, besloten dat de primeur nu eens naar Japan ging.

De Nike is daar verkrijgbaar bij NTT DoCoMo als FOMA toestel (wel met GSM support voor de reizende Japanner).

De HT1100 (Japanse typenaam) heeft een 2.6 inch touchscreen display met dezelfde TouchFLO bediening die we van de Touch kennen. Tot de overige specs behoren ook een 2MP camera, een 1MP cam voor videobellen, Bluetooth 2.0, WiFi, microSD geheugenkaart en een FM Radio.Gerelateerde links:
Is dit de HTC Touch II aka. Nike?
Standaard GPS slider van HTC, de 'Nike'
HTC P5500, aka Nike, over enkele weken al te koop?
HTC Touch volgende week in de winkel
HTC's grote primeur: de Touch (aka Elf, aka Xda Nova)
Videodemonstratie van de HTC Touch
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.