Nieuws
13 augustus 2010 - Ron Smeets

HTC nieuws in Londen op 15 September

Zojuist viel een uitnodiging in mijn mailbox om 15 September aanwezig te zijn bij een internationale persmeeting van HTC in Londen. Als ik de diverse (internationale) blogs en sites bekijk dan wordt het iets groots want er zijn, zo lijkt het, tientallen uitnodigingen over de hele wereld verstuurd.

Zelf kan ik er helaas niet bij aanwezig zijn (vanwege Nokia World), een van onze andere Cowboys zal namens MC mee naar Londen gaan.

De vraag is natuurlijk wat HTC in Londen gaat onthullen. Het zal nog geen Windows Phone 7 toestel zijn, denk ik. Microsoft heeft al geroepen dat de eerste Windows Phone 7 pas in Oktober naar Europa komen. Wat niet persé hoeft te betekenen dat ze niet al iets eerder gepresenteerd kunnen worden. Maar goed, het zal dus wel de Desire HD worden, toch? Andere ideeen? Reageer maar!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.