Concepten
08 april 2011 - Ron Smeets

HTC New Eden (concept)

De HTC New Eden is een concept toestel, gemaakt door een fanboy van de Taiwanese fabrikant. Het is geen revolutionair ontwerp, maar dit concept straalt aan alle kanten 'HTC' uit ;-) Het is echter geen toestel dat we volgende week (12 april) zullen gaan zien bij de presentatie van nieuwe HTC smartphones in Londen.

De specs die de bedenker, Jason Wang, erbij bedacht heeft zijn op zich aardig, maar niet echt vernieuwend. Kortom, leuke vrijdagochtendvulling, dit ;-))

De body van de HTC New Eden is gevormd uit aluminium en bestaat uit twee delen. Verder heeft Jason er een 4 inch AMOLED display, een 1.2GHz OMAP 4 processor, 16GB gegeheugen, 1GB RAM en een verwisselbare 1700mAh accu bij bedacht.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.