Toestellen
11 juli 2006 - Ron Smeets

HTC MTeoR review van BengalBoy

Regelmatige bezoekers zullen zich de beruchte BengalBoy reviews nog wel kunnen herinneren. Geen saaie prietpraat over de specs van een toestel maar het apparaatje gewoon laten zien tegen een passende achtergrond.

Deze keer heeft BengalBoy de HTC MTeor (voorheen de Breeze) een hoofdrol gegeven in een fotoshoot met veel close ups van displays en keypads, maar minstens zoveel poses met veel 'bare skin' zoals we dat van hem inmiddels wel gewend zijn.

Als je de hele reportage wilt zien, dan kun je hier terecht, maar ik heb alvast een paar foto's geselecteerd die de sfeer van Bengal's review perfect weergeven .

Voor de liefhebbers, de HTC MTeoR is een Windows Mobile Smartphone die behalve vier GSM standaarden ook 3G WCDMA en UMTS ondersteunt. Dankzij de aanwezige 300MHz Samsung processor met 64MB RAM en 128 MB Flash geheugen is het tevens een van de krachtigere Smartphones die binnenkort verkrijgbaar zal zijn. Eerdere berichtten meldden al dat het toestel ook Europa aan zal doen, wat gezien de aanwezigheid van quad-band GSM en UMTS/GPRS natuurlijk niet echt een verassing is.

Genoeg gekletst. . . het oog wil nu ook wat ;-)Gerelateerde links:
Watertanden met de Motorola Capri en Canary
De P990i 'Hot and Steamy' edition. . .
Sony WalkmanPhone 'getest'
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.