Geruchten
16 augustus 2010 - Ron Smeets

HTC Mozart (Schubert) duikt weer op

HTC zal dit jaar ongetwijfeld nog meer dan één Windows Phone 7 op de markt brengen. Die voorspelling durf ik wel aan ;-) Welke toestellen dat gaan worden is natuurlijk nog niet bekend maar de afgelopen weken en maanden zijn al diverse 'kandidaten' in het gebruchtencircuit op gedoken. Twee daarvan zijn de HTC Mozart en Schubert.

De Mozart dook in Juni al eens op in document van de Australische provider Telstra. De Schubert zagen we begin deze maand in een video. Vandaag zijn een antal nieuwe kiekjes van de Mozart opgedoken.

Het lijkt erop, als je de foto's van de HTC Mozart vergelijkt met het filmpje van de HTC Schubert, dat het hier om hetzelfde toestel gaat. Dat is vooral heel goed te zien aan de achterzijde. De eerste foto hieronder is de Mozart, de tweede is de achterzijde van de Schubert. Daaronder staan twee foto's van de voorzijde (eerst de Mozart en dan weer de Schubert). HTC-Mozart-Rumor-1608-cc HTC-Schubert-Back-Rumor HTC-Mozart-Rumor-1608-e HTC-Schubert-Front

En nog enkele kiekjes van de HTC Mozart: HTC-Mozart-Rumor-1608-b HTC-Mozart-Rumor-1608-d Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.