Geruchten
26 september 2010 - Ron Smeets

HTC Mondriaan duikt op in commercials van AT&T

Een van de HTC Windows Phone 7 toestellen die de afgelopen maanden meerdere keren in het geruchtencircuit te zien waren is de HTC Mondriaan. Welnu, dat toestel is dit weekend opgedoken in twee (concept) commericals van AT&T ter promotie van Windows Phone 7.

Opvallend, of juist niet, is het feit dat de HTC Mondriaan in deze video's verdacht veel lijkt op de Schubert en de Mozart. De kans is dus groot dat deze drie codenamen naar hetzelfde toestel verwijzen.

UPDATE (18u18): Omdat beide video's de afgelopen uren al een paar keer van YouTube verwijderd zijn (vermoedelijk op last van HTC en/of AT&T) heb ik ze maar even gedownload en in ons Vimeo account gepubliceerd. Wellicht blijven ze daar langer online staan ;-))

HTC Mondriaan Commercial AT&T, #1 from Mobile Cowboys on Vimeo.

HTC Mondriaan AT&T Commercial, #2 from Mobile Cowboys on Vimeo.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.