Accessoires
04 december 2008 - Ron Smeets

HTC met 32GB geheugen

Nee, dit is geen ultrasnelle Taiwanese reactie op de release van de Nokia N97 maar wel goed getimed door een van de leden van het XDA Devolopers forum.

Hij is er namelijk in geslaagd om zijn HTC Touch Pro te voorzien van een 32GB geheugenkaart. Daarvoor heeft hij onder andere wel eenmicroSD -> SD adapter moeten inbouwen want zo'n grote microSD geheugenkaartjes bestaan (nog) niet.

Echt mooi ziet het er niet uit en ik ben ook wel benieuwd naar de performance van zijn HTC als hij 31GB van het geheugen in gebruik heeft.

Via: DailyMobile

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.