Geruchten
24 augustus 2009 - Ron Smeets

HTC Mega foto en specs gespot

Op een Russisch blog zijn dit weekend twee afbeeldingen en wat specs gespot van de HTC Mega. Dit zou een relatief goedkope Windows Mobile 6.5 Smartphone moeten worden, als de geruchten kloppen.

Uiterlijk ziet de Mega er inderdaad niet echt high-end uit. De specs vallen nog alleszins mee. Zo heeft hij een 2.8 inch QVGA touchscreen display, quad-band GSM met UMTS en HSPA support, een 3.2 megapixel camera (zonder flits, zo te zien), microSD geheugenkaart optie, Bluetooth 2.0, GPS / A-GPS, een 528MHz Qualcomm processor en een 1100mAh accu. Een grotere afbeelding zie je hieronder.

Of en wanneer de HTC Mega aangekondigd zal gaan worden en welk prijskaartje er aan gehangen wordt is nog niet bekend. Daarvoor zal HTC het toestel toch eerst officieel moeten aankondigen en bevestigen dat hij inderdaad bestaat. HTC-Mega-front-back

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.