Nieuws
15 mei 2009 - Ron Smeets

HTC Magic met Exchange Activesync?

Een van de zakelijke nadelen van de T-Mobile G1 is het ontbreken van (fatsoenlijke) Exchange support.

Volgens CNet Asia, en ze hebben een foto waarop schijnbaar het bewijs geleverd wordt, is het tweede Android toestel dat binnenkort op de markt komt, de HTC Magic, wel voorzien van Exchange Activesync.

Toen de Amerikaanse CNetters dit wilde verifiëren bij Google zelf werd dat ontkent. "Android does not currently include support for Microsoft Exchange," aldus Google. Op zich een correct antwoord omdat de HTC Magic natuurlijk nog niet in de winkels ligt. Maar zo zal het niet bedoeld zijn. Volgende week wordt de HTC Magic in Nederland (bij Vodafone) gelanceerd. Wellicht dat ik het daar kan checken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.