Toestellen
03 april 2009 - Ron Smeets

HTC Magic loopt vertraging op

Echt groot nieuws is het niet want het betreft vooralsnog alleen de Engelse markt, maar Vodafone heeft daar besloten de lancering van de HTC Magic uit te stellen tot volgende maand, 1 Mei om precies te zijn.

Waarom wilde de provider niet zeggen. HTC was wat toegeeflijker. Een van hun medewerkers riep namelijk dat het te maken had met een 'last-minute hardware change'.

Of het Engelse uitstel ook gevolgen heeft voor de Nederlandse release, die sowieso pas later gepland staat, valt nog te bezien.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.