Toestellen
18 april 2009 - Ron Smeets

HTC Magic komt naar Nederland

Gisteren is, zo meldt Portablegear, de HTC Magic even op de website van de Taiwanese fabrikant opgedoken.

Zoals je aan de screenshot (de info is inmiddels weer verwijderd, kunt zien gaat het toestel volgens HTC dus definitief ook naar Nederland komen. Wanneer? Dat is nog niet bekend.

Op de Nederlandse shop van Vodafone ben ik hem ook nog niet tegen gekomen maar in Engeland (screenshot hieronder) kun je de HTC Magic, de tweede Android van Taiwanese afkomst, nu al bestellen in de online shop van Vodafone. Vanaf 5 Mei zal het toestel daar dan ook definitief in de winkels liggen.

Laten we hopen dat die datum hier in Nederland ook gaat gelden. Bevrijdingsdag, een mooi moment om een nieuwe Android te lanceren, toch ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.