Geruchten
05 maart 2014 - Ron Smeets

HTC M8 uitgebreid te zien (video)

Over amper drie weken presenteert HTC de opvolger van de One in Londen. Sinds enkele dagen dagen is een video te zien van een toestel dat dus die opvolger, ook bekend als M8, zou moeten zijn.

Het is zeker niet de eerste keer dat de HTC M8 opduikt, maar nog niet eerder was hij te zien in een video van ruim 12 minuten. 

Als die video inderdaad de nieuwe (of All New) HTC One toont dan zou dat betekenen dat de verschillen met het vorige model niet bijster groot zijn. De tweede camera aan de achterzijde is al eerder te zien geweest. De zijkanten van het toestel lijken iets ronder vorgegeven te zijn. Niet meer zo 'scherp' dus. HTC Blinkfeed is ook weer aanwezig; niet dat veel mensen die ik ken met een HTC One dat ook echt gebruiken.

De camera van de M8 lijkt een stuk beter te presteren dan die van de eerste One, maar in de video wordt niet gezegd waarvoor die tweede camera nu precies bedoeld is. Letwel, het toestel in de video heeft nog een non-final versie van de software aan boord. Kijk zelf maar. Het filmpje is de afgelopen dagen a,

Bron (YouTube)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.