Geruchten
12 februari 2014 - Ron Smeets

HTC M8 nog maar eens gelekt

Het is niet de eerste keer dat (wazige) foto's opduiken van de opvolger van de HTC One. Veel nieuws is er dan ook niet meer over te vertellen.

Hooguit dat de sensoren aan de voorzijde nu naast de front camera geplaatst zijn en dat de 'HTC tiptoetsen' aan de onderzijde nu vervangen zijn door de standaard Android 'back' 'home' en 'menu' toetsen. Mits de kiekjes inderdaad blijken te kloppen natuurlijk.

Enfin, als de in Roemenië gelekte kiekjes kloppen, dan bevestigen ze dat de HTC M8 twee camera's aan de achterzijde heeft, waarvan één met dual LED flits. Hoewel, die zou natuurlijk ook prima dienst kunnen doen voor de bovenste camera.

HTC-M8-Rumor-front HTC-M8-Rumor-back

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.