Geruchten
06 maart 2014 - Ron Smeets

HTC M8 (aka All New One) opnieuw gekiekt

Het duurt nog bijna drie weken voordat HTC de opvolger van de One zal presenteren. Van de M8, Alle New One of hoe het toestel ook zal gaan heten is echter zo ongeveer alles al bekend. Tenzij de tientallen uitgelekte foto's, specs, rare naam en twaalf minuten durende video onderdeel blijken te zijn van een vooropgezet plan om de hele wereld op het verkeerde been te zetten. Dat zou pas wat zijn, toch?

Hoe dan ook, de afgelopen uren zijn weer enkele nieuwe kiekjes van de HTC All New One (M8) online opgedoken. Op de eerste foto zijn de twee camera's in volle glorie te zien, samen met de twee gekleurde (LED) flitslampjes. De tweede foto toont niet alleen in detail de voorzijde maar er staat ook een AnTuTu benchmark resultaat op het display.

Er van uitgaande dat 'unknown' de resultaten van de All New One weergeeft is het toestel dus sneller dan onder andere de Note 3, LG G2 en de Xperia Z Ultra. De derde foto is wederom een kiekje van de achterzijde en zijkant van het toestel. Daarop zijn vooral de rondere vormen van de rand rondom het toestel goed te zien.

HTC-M8-leak-0603 HTC-M8-leak-0603-b HTC-M8-leak-0603-a

Bron Foto 1

Bron Foto 2 en 3

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.