Toestellen
13 februari 2013 - Ron Smeets

HTC M7 teaser video

Vlak voor het MWC, op 19 ferbuari om precies te zijn, zal HTC haar nieuwste Android smartphone presenteren. Ik zal daar bij zijn in Londen. Dit toestel staat vooralsnog bekend als de HTC M7, maar HTC One wordt ook genoemd als naam.

Vandaag is een korte teaser video van dat toestel opgedoken. In dat filmpje is niet al te veel te zien. De camera komt heel even in beeld; die lijkt veel op die van de huidige One X. Verder lijkt de behuizing ook wat hoekiger te zijn, vergeleken met de vorige One X modellen. De video: 

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.