Geruchten
17 oktober 2007 - Ron Smeets

HTC levert dit jaar nog 50.000 Google Phones

Dat beweert een van de analisten van UBS. Volgens hem staat HTC op het punt om een 50.000-tal toestellen te leveren die voorzien zijn van een door Google ontworpen OS.

Als zijn beweringen kloppen dan wordt het toestel nog voor de komende feestdagen verscheept. Dat betekent overigens niet dat we de Google Phone dan ook al in de winkels zullen mogen verwachten want de 50.000 exemplaren die nu uitgeleverd gaan worden zijn bedoeld voor ontwikkelaars die zo de kans krigen het OS te leren kennen.

De geruchten over een eventueel op komst zijnde Google Phone doen al geruime tijd de ronde en zijn in die periode al net zo vaak bevestigd als ontkracht.

Op 24 Oktober aanstaande organiseert Google een 'Analyst Event'. Wellischt dat dan meer bekend gemaakt wordt.

Via: MobileMagGerelateerde links:
Eerste foto's van HTC's Google Phone uitgelekt
LG’s KU580 is de Google Phone
Eric Schmidt: 'Google Phone komt er niet'
Google Phone van HTC nog dit jaar in de winkels
Spaanse CEO van Google bevestigt de Google Phone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.