Geruchten
20 juli 2009 - Ron Smeets

HTC Leo gespot

Sinds Barcelona, toen de Touch Diamond- en Pro 2 het levenslicht zagen heeft HTC zich vooral toegelegd op het introduceren van Android modellen zoals de Magic en Hero. Ok, we hebben in de tussentijd ook de HTC Snap nog voorbij zien komen, maar dat was het dan ook wel zo'n beetje.

Dit weekend zijn de eerste specs van een nieuwe 'Omni' (afbeelding) achtige HTC opgedoken, de Leo.

Als de geruchten kloppen dan krijgt de HTC Leo onder andere een primair 16:9 WVGA display (800x480) en een secundair QVGA display, aan de buitenzijde van de clamshell. Mogelijk wordt het toestel ook uitgerust met een Snapdragon (1GHz?) Qualcomm processor. Afbeeldingen en meer specs zijn er nog niet.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.