Nieuws
14 september 2010 - Martijn Derks

HTC Launch event Londen

Aankomende nacht zal ik (@martijnd) naar Schiphol vertrekken om vervolgens naar Londen te vliegen. Om daar morgen voor Mobile Cowboys aanwezig te zijn bij het HTC Launch event. Ik zal jullie via de site en Twitter (@mobilecowboys) op de hoogte houden van de aankondigingen die HTC zal gaan doen. Naar mijn stellige overtuiging zal HTC de Desire HD presenteren. In mijn interview met Mark Moons enige maanden geleden achtte hij het niet waarschijnlijk dat er een Desire met Unibody zou komen. Als de geruchten waar zijn, zal dit wel het geval zijn. Persoonlijk ben ik wel gecharmeerd van een Unibody design zoals de HTC Legend.

Waarschijnlijk zal er nog een ander Android toestel met een hardware QWERTY toetsenbord gepresenteerd worden zoals hieronder te zien is 201009_htc-4inchslider

Dan zal er wellicht nog een Windows Phone 7 aan de pers worden getoond. Alhoewel we eerder meldde dat Microsoft pas op 11 oktober het OS officieel zal uitbrengen. Dan zou het vreemd zijn dat HTC nu al met een toestel naar buiten zou komen. Persoonlijk hoop ik dat HTC zich ook in de markt van tablets durft te storten en dus een Android tablet aan ons gaat laten zien. Ik kan niet wachten om bijvoorbeeld onderstaande tablet google_htc_tablet_1101 te vergelijken met mijn iPad. Die zal ik dan ook meenemen om dit te kunnen doen. Echter de kans dat HTC morgen met een tablet zal komen acht ik niet heel erg groot.

Ik heb enorm veel zin in het event, en zal proberen zoveel mogelijk foto's, video's en artikelen te publiceren. Ron is aanwezig op Nokiaworld en zal jullie ook daar vandaan op nieuws gaan trakteren. Kortom het wordt morgen een mooie dag voor mobile nieuws, houd deze site in de gaten!

Over de auteur: Martijn Derks