Geruchten
25 mei 2009 - Ron Smeets

HTC Lancaster: Magic met slide-out toetsenbord

De HTC Magic ziet er een stuk beter uit dan de T-Mobile G1. Daar hoef je niet echt lang over na te denken. Helaas moet de tweede Android van HTC wel een fysiek qwerty toetsenbord ontberen.

Als deze geruchten kloppen dan komt er binnenkort echter een HTC Magic look-a-like die wél voorzien is van een slide-out toetsenbord. In de VS is namelijk de spec-sheet opgedoken van de HTC Lancaster. Die zou daar deze zomer door AT&T op de markt gebracht gaan worden. Ziet er veelbelovend uit. Nu maar hopen dat deze uitvoering ook naar Europa komt.

De specs van de HTC Lancaster bevatten onder andere een 2.8 inch QVGA display, 3 megapixel camera, A-GPS< Bluetooth 2.0, USB 2.0, microSD geheugenkaart optie, tri-band GSM en HSDPA support. Ow ja, bij de HTC Magic was de trackball al iets groter dan die van de G1, maar als ik het goed zie dan is de trackball van de Lancaster enorm ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.