Geruchten
06 april 2012 - Ron Smeets

HTC laat opvolger van de EVO 3D zien in video

In een video over de ontwikkeling en het design van de HTC EVO 3D (4G versie) heeft de Taiwanese fabrikant mogelijk kort de opvolger van de EVO 3D laten zien (afbeelding hiernaast).

In de video kun je het toestel na ongeveer 24 seconden heel even zien. Oordeel zelf maar. Ik moet zeggen dat het toestel dat getoond wordt er een beetje vreemd uitziet voor een HTC, maar hij heeft wel veel weg van de, Amerikaanse, 4G versie van de EVO die deze week onthuld werd.

De video:

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.