Toestellen
16 maart 2015 - Ron Smeets

HTC laat in vier korte video's de nieuwe features van de One M9 zien Uiterlijk zijn er nauwelijks verschillen met de One M8 dus de video's hoefden niet lang te zijn

De HTC One M9 werd qua aandacht vlak na zijn onthulling in Barcelona overspoeld door de nieuwe Galaxy's van Samsung. De Koreaanse fabrikant is er veel beter dan haar Taiwanese concurrent in geslaagd om een nieuw vlaggenschip smartphone te maken die vriend en vijand verbaasde. De One M9 van HTC lijkt bijna als twee druppels water op zijn voorganger en heeft, behalve de camera en een iets snellere processor, verder weinig verrassende nieuwe features. Nu was de camera van het toestel, na twee mislukte pogingen met de UltraPixel technologie, ook wel heel hard aan verbetering toe.

De Taiwanese fabrikant heeft een viertal video's gepubliceerd waarin de nieuwe, en vernieuwde, features van de One M9 nader bekeken worden. Erg lang hoefde die filmpjes dus niet te zijn... en dat zijn ze dan ook niet. Je ziet achtereenvolgens een overzicht van het toestel, de nieuwe Boomsound Surround speakers, de nieuwe Sense UI en een filmpje over foto bewerking software en de camera's. En ja, daarbij wordt ook de UltraPixel camera weer aangeprezen. Gelukkig zit die nu aan de voorzijde en prijkt aan de achterkant een versie met een 20 megapixel sensor.

https://youtu.be/wnE-Rt20CqQhttps://youtu.be/0nXtBkzO57khttps://youtu.be/AJtxmFNZSMghttps://youtu.be/v1UTrDriNXs

Via (HTC YouTube)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.