Nieuws
03 december 2008 - Ron Smeets

HTC koopt designers Touch Diamond

HTC maakt al heel lang, voornamelijk, Windows Mobile Smartphones maar tot enkele maanden geleden, toen de Touch Diamond geintroduceerd werd, was design een beetje een ondergeschoven kindje bij de Taiwanese fabrikant.

Ik bedoel, de TyTn en TyTn II waren goede toestellen maar uiterlijk kon er nog wel het een en ander verbeterd worden, toch?

Dankzij het succes van de Touch Diamond en zijn opvolgers of broers en zussen (Pro, HD) is bij de Taiwanezen schijnbaar het kwartje gevallen en dus heeft men besloten de designers die mede verantwoordelijk waren voor de looks van die toestellen, het in San Francisco gezetelde One & Co, maar in te lijven.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.